2

Butik til leje

78 lokaler fundet

På Respace.dk kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af lokaler til butik.

Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Har du et ønske om at starte en ny butik? Eller går du med tanken om at flytte din nuværende butik til en bedre beliggenhed? Nu er det lettere end nogensinde før at finde de rette butikslokaler. På Respace.dk kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af lokaler, der passer din forretning og ønskede beliggenhed. Vores smarte filtreringsværktøj giver dig en overskuelig oversigt over relevante lokaler for dig. Du kan søge mellem alverdens lokaler til forskellige formål, f.eks. cafelokaler, restaurantlokaler, kontorlokaler og meget mere. Når du har fundet et lokale, der matcher dine krav, kan du kontakte udlejer direkte via vores kontaktfunktion på siden.Butikslokaler, der passer til din forretning


Når du leder efter det rette butikslokale, er der flere ting, du skal overveje. Både lokalerne, beliggenheden og indretningen spiller en rolle, når du skal finde dine drømmelokaler.

 

For at finde det perfekte butikslokale er det vigtigt, at du har en klar idé om, hvad lokalet skal bruges til. Har du planer om at åbne en lille tøjbutik? Så er antallet af kvadratmeter måske ikke afgørende. Til gengæld er det vigtigt med gode udstillingsvinduer, der sikrer synlighed af dine varer. Samtidig skal der være lagerplads og mulighed for at opsætte prøverum. Har du omvendt planer om at åbne en større butik, f.eks. en cykelbutik, er flere kvadratmeter og rummelige opbevaringsmuligheder et vigtigt parameter. Måske har du også brug for personalerum og kontor. Når du skal vælge et butikslokale til leje, er det derfor vigtigt, at du er skarp på alle dine behov. På Respace finder du butikslokaler, der varierer i størrelse, indretning og beliggenhed, så du kan vælge og filtrere efter behov.

 

 

Beliggenhed til butikslokaler


Beliggenheden har en afgørende betydning, når du skal finde det optimale butikslokale. I din jagt på forretningslokaler til leje skal du derfor overveje, hvad den perfekte beliggenhed er for dig. Foretrækker du en lille eller en stor by? Drømmer du om butikslokaler på en travl gågade, befærdet vej eller en mere afsides beliggenhed? Det er også en god idé at undersøge, hvilke andre butikker der ligger i området. Er der mange ledige butikslokaler i området? Eller ligger der lignende forretninger, som er en direkte konkurrent til dig? Målgruppen i området er også vigtig at tage højde for, da de gerne skal matche din forretning. Alt sammen har stor indflydelse på din forretnings succes.

 

En god måde at sikre flere besøgende i din forretning, er at placere din butik centralt i et attraktivt område. Her er ledige butikslokaler i København et oplagt sted at starte din søgen. Med beliggenhed i den velbesøgte hovedstad, har du gode muligheder for at opnå succes og vækst med din forretning.

 

Hos Respace.dk finder du mange ledige forretningslokaler med superattraktive placeringer, så du kan finde den bedste beliggenhed for din forretning.


Vær grundig, når du søger efter butikslokale til leje


Det kræver en god portion research at finde det perfekte butikslokale til leje. Der er flere ting, du skal overveje for at sikre, at dit nye erhvervslokale passer til dine behov. Det er vigtigt, at du har viden om området, faciliteterne og beliggenheden, inden du træffer en beslutning. Vi har gjort processen let for dig med vores filtreringsværktøj. Her finder du væsentlige informationer om alle vores lejemål, såsom størrelse, indretning, beliggenhed og pris. Du kan let filtrere din søgning efter dine præferencer, eller oprette en søgeagent og få de nyeste lokaler direkte tilsendt. Vores kontaktfunktion på siden gør det samtidig nemt at kontakte udlejeren direkte. På Respace kan du dermed finde det rette butikslokale med kun få klik.


Forretningslokaler til leje


På Respace.dk finder du mange forskellige lokaler til leje og salg. Hvis du er på udkig efter lokaler til din restaurant, kan vi også hjælpe med det. Flere af vores lokaler kan anvendes til fødevarerelaterede virksomheder. Nogle af vores butikslokaler har nemlig tidligere været brugt til fødevarer, og derfor har de allerede meget det nødvendige udstyr, som du har brug for til din kommende café, kaffebar, sandwichbar eller andre restaurationer med køkkenfaciliteter


Søg rådgivning hos Respace


Har du spørgsmål eller brug for vejledning, kan vi hjælpe med kompetent rådgivning. Det er vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse, når du finder lokaler på Respace.dk. Derfor er vi altid klar til at besvare dine henvendelser på mail hello@respace.dk eller på telefon (+45) 70 60 50 12. Vi sidder klar alle hverdage mellem kl. 9-16, og vi garanterer dig en god service, så du kan finde dit kommende butikslokale og udleve din butiksdrøm. 

KontorlokalerJuneMayAprilMarchUdvikling
Ledige Butik København6961535135.29%
Ledige Butik Århus0000N/A
Ledige Butik Odense0000N/A
Ledige Butik lav husleje9082716832.35%
Ledige Butik 9082716832.35%
Ledige Butik 0-100 m23632272450.00%
Ledige Butik 100-200 m22926222231.82%
ledige Butik 200+ m22625232313.04%
Ledige Butik under 10.000 dkk mdr leje12118850.00%
Ledige Butik 10.000-25.000 dkk mdr leje3229272433.33%
ledige Butik dkk 25.000+ mdr leje3230272718.52%