2

Hoteller til salg

3 lokaler fundet

Er du på udkig efter nyt hotel, kro eller B&B? På Respace.dk får du en brugervenlig oversigt over dine potentielle nye lokaler.

Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Du kan nemt danne dig et indtryk af stedet gennem de professionelle billeder og kontakte sælgeren direkte for spørgsmål eller for en fremvisning.


Vi giver også et indblik i ejendommens lokaler og faciliteter. Du finder bl.a. informationer om energimærke og faciliteter, f.eks. om der er selskabslokaler, udeservering, produktionskøkken, lager og alkoholbevilling. Du får også adgang til plantegninger og areal. På Respace.dk samler vi dermed, alt hvad du har brug for at vide, når du skal finde hoteller til salg


Plads til drømmene


Går du med drømmen om at drive hotel, kro eller måske en bed and breakfast? Så sørger vi for, at du kan gøre drømmene til virkelig. Hos Respace får du indblik i, hvad markedet har at byde på. Med vores smarte filtreringsværktøj kan du hurtigt opsætte dine krav, så du får en liste over hoteller, der lever op til dine behov.

Er den rigtige ejendom ikke blevet sat til salg endnu, kan du oprette en søgeagent. Den giver dig besked, når dit perfekte match er kommet på markedet. Med vores filteringsværktøj er det nemt for dig at få overblik over tilgængelige lokaler i dit ønskede område, og det hjælper søgeagenten også med.

 

Hotelejendomme til salg i Danmark


Find restauranter, hoteller og kroer til salg i hele Danmark. Hos Respace får du et stort udvalg af ledige erhvervslokaler til salg. Hos os finder du hoteller til salg, der matcher lige præcis dine behov. Uanset hvor du befinder dig i landet, har du mulighed for at få et indblik i markedet.

 

Vi sørger for problemfri og nem kommunikation mellem dig og sælgeren af ejendommen. Er du interesseret i et hotel til salg, skal du bare bruge vores kontaktfunktion. Så kommer du hurtigt i kontakt med udbyderen. Hos Respace giver vi dig fundamentet for en god handel.


Stort udbud af erhvervslokaler


Er du på udkig efter et lokale til din næste forretning? Så finder du det hos Respace. Vi har et stort udbud af alle former for erhvervslokaler. Uanset om du ønsker at åbne en butik i København, eller om du leder efter charmerende cafelokaler, finder du det hele her.

 

Du har også mulighed for at annoncere din ejendom eller erhvervslokale. Her kan du annoncere til en fast lav pris. Vi gør det simpelt få dig at få markedseksponering, og du kommer i direkte kontakt med potentielle købere og lejere.


Kundeservice og vejledning


Sidder du tilbage med spørgsmål, eller mangler du hjælp til at finde de rigtige kategorier? Så kontakt vores kundeservice på mail hello@respace.dk. Du kan også ringe til os på tlf. (+45) 70 60 50 12 alle hverdage mellem kl. 9-16.

 

Ønsker du at kontakte udlejer eller mægler direkte, er det muligt via vores kontaktfunktion på siden.


KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige Hotel København0000N/A
Ledige Hotel Århus0000N/A
Ledige Hotel Odense0000N/A
Ledige Hotel lav husleje443333.33%
Ledige Hotel 443333.33%
Ledige Hotel 0-100 m20000N/A
Ledige Hotel 100-200 m20000N/A
ledige Hotel 200+ m2443333.33%
Ledige Hotel under 10.000 dkk mdr leje0000N/A
Ledige Hotel 10.000-25.000 dkk mdr leje0000N/A
ledige Hotel dkk 25.000+ mdr leje1100N/A