1

Erhvervslokaler til salg og leje i Aarhus

1 lokale fundet

Find det erhvervslokale, der passer bedst til dig i smilets by

Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Effektiv Søgning:


På Respace.dk er søgningen efter erhvervslokaler enkel og effektiv. Vores intelligente filtreringsværktøj gør det muligt for dig at specificere din søgning efter erhvervslokaler, der matcher netop dine behov. Så du kan finde det bedste match i Aarhus.


Erhvervslokaler i Aarhus inddelt efter type

Her hos Respace.dk finder du blandet andet en bred vifte af erhvervslokaler i Aarhus, der passer til enhver virksomhedstype. Heriblandt finder du:og meget mere i Aarhus. Vi stræber efter at imødekomme dine behov, så du kan finde præcis det, du søger.Søger du erhvervslokaler som passer til dine behov?


Uanset om du ønsker at finde erhvervslokaler til salg eller erhvervslokaler til leje i Aarhus, finder vi de bedste muligheder for dig! Vi hjælper med at finde lokaler indenfor dit budget og tilpasset dine krav.


Måske du leder efter et lokale til leje til din nye forretning i den hyggelige, gamle bydel? Eller måske du er interesseret i at købe et lokale eller en investeringsejendom med henblik på at udleje til andre i det moderne Aarhus Ø-kvarter? Hos os kan du finde leje af erhvervslokaler og salg af erhvervslokaler uanset om du er på jagt efter lokaler i Aarhus C, Aarhus N eller Aarhus V.Faciliteter og Erhvervslokaler: Det Perfekte Match


På respace.dk tilbyder vi ikke blot et overblik over ledige erhvervslokaler. Vi forstår vigtigheden af, at hvert lokale opfylder særlige behov, der matcher netop din forretningstype. Derfor tilbyder vi detaljerede informationer om faciliteter, der kan være afgørende for dit valg.


Forestil dig, at du er på udkig efter det ideelle sted til din nye tøjbutik i Aarhus. Hos os kan du med det samme tjekke, om lokalet byder på et lager, en kælder, prøve- og personalerum. Planlægger du at åbne en restaurant? Vi har nøje information om køkkenets faciliteter - lige fra om det er et koldt eller varmt køkken, til mulighederne for udeservering, udsugning, og ikke mindst, om der er alkoholbevilling.


Vores platform tager dig endnu dybere med plantegninger, der åbenbarer lokalets fulde potentiale. Du kan endda vurdere facaderne og afgøre, om vinduespartiet vil fange blikkene af folk, der spadserer ned ad Aarhus' travle gader som Ryesgade og Søndergade.


Med respace.dk får du et komplet billede af hvert lokale, hvilket sikrer, at du træffer den bedste beslutning for din virksomhed. Vælg det rette lokale med de rette faciliteter, og se din forretning blomstre.


Dataudnyttelse


Respace.dk går skridtet videre. Vi tilbyder et omfattende områdedata for de tilgængelige lokaler. Du kan derfor udforske antallet af forbipasserende i området bl.a. omkring Aarhus Å, befolkningstal samt alders- og indkomstfordeling og flere demografiske faktorer, som alt sammen kan hjælpe dig med at skabe en konkurrencefordel for netop din forretning. Du har altså muligheden for at træffe informerede beslutninger om for eksempel placeringen af dine erhvervslokaler. Nem kommunikation


Brugervenlighed er for os essentielt for at fremme klar og ukompliceret kommunikation. Derfor kan du altid kontakte udlejeren eller sælgeren, når du finder et interessant lokale. Dette kan gøres nemt via vores kontaktfunktion på websiden.


Hvis du har yderligere brug for information som billeder, videoer eller andre specifikke oplysninger om lokalet, kan du altid let sende en forespørgsel. Med Respace.dk får du altid adgang til al den nødvendige information til at gøre dine valg om erhvervslokaler så flydende som muligt.Specificer dit ønskede erhvervslokaler


Træt af spildtid i din søgen efter det perfekte lokale? Her kan du bruge vores filtreringsværktøj til at definere dine specifikke kriterier og finde det rette lokale på kun få minutter. Uanset om du leder efter en bestemt type ejendom, facade eller atmosfære, har vi et bredt udvalg af erhvervslokaler, der imødekommer dine behov.


Hvis du endnu ikke har fundet det helt rigtige lokale til din virksomhed i Aarhus, så har du også muligheden for at benytte dig af vores søgeagent. Når du opretter en søgeagent, vil du modtage meddelelser direkte, når der er en ny matchende mulighed. Du bliver altså opdateret med de nyeste lokaler som opfylder dine ønsker.Lad Respace hjælpe dig med salg og udlejning


Det kan være udfordrende at finde lejere eller købere til ens erhvervslokaler eller ejendomme, men det kan vi heldigvis hjælpe med. Hos os tilbyder vi en enkel løsning, hvor du kan markedsføre dine ledige lokaler uden besvær til en fast lav pris.


Du annoncerer dine lokaler på vores platform, og vi matcher dig med potentielle lejere, som kan tage direkte kontakt til dig let og problemfrit. Vi stræber efter at skabe en simpel og hurtig løsning uanset om du er privat, mægler eller administrationsselskab. Det tager ikke mere end få minutter at oprette dig, hvorefter du hurtigt får din første annonce live.Kundeservice og vejledning


Sidder du tilbage med spørgsmål, eller mangler du hjælp til at finde de rigtige kategorier? Så kontakt vores kundeservice på mailen: hello@respace.dk. Du kan også ringe til os på tlf. (+45) 70 60 50 12 alle hverdage mellem kl. 9-16.

 

Ønsker du at kontakte udlejer eller mægler direkte, er det muligt via vores kontaktfunktion på siden.

KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige lokaler København16816214312930.23%
Ledige lokaler Århus0000N/A
Ledige lokaler Odense0000N/A
Ledige lokaler lav husleje21620918516431.71%
Ledige lokaler 21620918516431.71%
Ledige 0-100 m27169605333.96%
Ledige 100-200 m27067534555.56%
ledige 200+ m26765635717.54%
Ledige under 10.000 dkk mdr leje4038343033.33%
Ledige 10.000-25.000 dkk mdr leje7170595333.96%
ledige dkk 25.000+ mdr leje7773665930.51%