2

36 lokaler fundet

Pizzeriaer og grillbarer til salg og leje

Drømmer du om at åbne dit eget pizzeria eller grillbar? Det hjælper vi med hos Respace.

Læs mere

På vores portal kan du nemt og hurtigt finde erhvervslokaler til enten leje eller køb, der passer præcis til dine behov. Gå på opdagelse i vores udvalg og find de lokaler, der kan få din erhvervsdrøm til at gå i opfyldelse.


Pizzeriaer og grillbarer i massevis


Uanset om du er på udkig efter en grillhytte, et ishus, en pølsevogn eller en grillbar, kan du finde de rette lokaler på Respace. Vi har et stort udvalg af erhvervslokaler til salg og leje, som du kan udforske. Og når du har fundet et sted, der matcher dine ønsker, er det nemt at komme i kontakt med sælgeren eller udlejeren via vores kontaktformular.

 

Gør din søgning efter dit nye erhvervslokale lettere


Hos Respace ved vi, hvor besværligt det kan være at finde det perfekte sted til din forretning. Derfor har vi lavet et filtreringsværktøj, som gør jagten på de perfekte lokaler meget lettere. Her kan du bl.a. sortere efter område, kategori, antal kvadratmeter og pris. Vil du se alle tilgængelige sandwich-butikker, der er til salg indenfor et givent område, kan det nemt klares med få klik. Leder du efter et lokale til at drive din cafe, hjælper filtreringsværktøjet også med et overblik over dine muligheder her.

Hav din målgruppe for øje


Når du vælger dit pizzeria eller grillbar, er det vigtigt at overveje, hvilken målgruppe du vil ramme med din forretning. Det gør en stor forskel, om du vælger en placering i byen, ved havnen, tæt på skoven eller et helt andet sted. Tænk derfor over, hvilken slags kunder du vil tiltrække, når du starter din virksomhed op. Det samme gælder for andre virksomheder som pølsevogne, sandwichbarer og isbutikker. Her er det oplagt at drive en isbutik tæt på vandet, mens det er smart at have en sandwichbar tæt på byen.

 

God kontakt med sælger


Når du har fundet det rette lokale, kan du kontakte sælgeren direkte gennem Respace. Du kan derfor trygt finde din næste isbutik, kebabbutik eller pølsevogn, som er til salg gennem os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 60 50 12 eller på mail hello@respace.dk