2

Investeringsejendomme og udlejningsejendomme til salg i Danmark

9 lokaler fundet

Er du interesseret i ejendomsinvestering? Så finder du din næste investeringsejendom her på Respace.dk

Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Investeringsejendomme til Salg: Din Vej Til Økonomisk Frihed


På Respace tilbyder vi et rigt udvalg af investeringsejendomme til salg i hele Danmark, der præsenterer dig for spændende og potentielt lukrative investeringsmuligheder. Vores platform giver dig adgang til et omfattende udvalg af forskellige typer erhvervslokaler til investering, herunder erhvervsejerlejligheder og -andele til butikker, kontorer, restauranter, lagre og produktion.Invester i fremtiden


Investering i investeringsejendomme er en beundringsværdi strategi, der kan skabe passiv indkomst og øge din økonomiske frihed. Dette kan realiseres gennem lejeindtægter fra udlejningsejendomme eller værdistigning over tid. Mange investorer ser de betydelige fordele ved at købe investeringsejendomme til salg, og derfor er ejendomsinvesteringer blevet enormt populære. Og med investeringer gælder det typisk, at jo før du starter din investeringsrejse, desto bedre!


Få overblik over udvalget


Vores portal gør det simpelt og effektivt at søge efter investeringsejendomme til salg, der opfylder dine specifikke krav. Du kan nemt filtrere søgeresultaterne efter beliggenhed, størrelse og pris. Søger du en bestemt type investering, fx til detail, kan du også udforske i vores kategorier for eksempelvis lokaler/ejendomme til butik, kontor, lager og restaurant. Så vil du også se en række erhvervsejerlejligheder og erhvervsandele til salg.


Udforsk investerings- og udlejningsejendomme efter beliggenhed


En god beliggenhed er afgørende for en investeringsejendoms fremtidige værdi og udlejningsmulighed. Der er typisk højere efterspørgsel på investeringsejendomme med gode beliggenheder, hvilket skyldes at de typisk vil give et større afkast og en fordelagtig fremtidig markedspris.


Ejendomme til Investering i storbyerne


Som vores hovedstad og en by med voksende befolkning, er København et attraktivt sted for ejendomsinvesteringer. Du kan finde ejendomme til både udlejning og udvikling i København. Udforsk alle investeringer til salg i København. Andre populære byer er Århus og Aalborg.


Automatiser din søgning med vores søgeagent


Ved at oprette en søgeagent på vores portal, modtager du notifikationer, når der kommer nye investeringsejendomme til salg, der matcher dine kriterier.


Har du en investeringsejendom til salg?


Respace er ikke kun stedet, hvor du kan finde attraktive investeringsprojekter, men også platformen, hvor du kan finde potentielle købere til din investeringsejendom til salg.

Det kræver blot at opretter en bruger og en virksomhed, og så kan du være i gang med at annoncere dine investeringsprojekter på Respace, og øge chancen for at blive kontaktet af potentielle købere!


Vi er her for dig


Har du spørgsmål eller behov for yderligere information? Kontakt os direkte på telefon (+45) 70 60 50 12 eller e-mail hello@respace.dk, og vi vil gøre det bedste for at hjælpe dig.

KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige Investering København55550.00%
Ledige Investering Århus0000N/A
Ledige Investering Odense0000N/A
Ledige Investering lav husleje121212119.09%
Ledige Investering 121212119.09%
Ledige Investering 0-100 m222220.00%
Ledige Investering 100-200 m22221100.00%
ledige Investering 200+ m266660.00%
Ledige Investering under 10.000 dkk mdr leje44440.00%
Ledige Investering 10.000-25.000 dkk mdr leje0000N/A
ledige Investering dkk 25.000+ mdr leje33330.00%