2

Restaurant til salg i København - Find attraktive lokaler

38 lokaler fundet

Find en restaurant til salg i København med Respace. Ved hjælp af vores effektive filtreringsværktøj, finder du en række restaurantlokaler på attraktive lokationer.


Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Restaurantlokaler til salg i København

Er du på udkig efter erhvervslokaler til din restaurant i København? Så kan vi hjælpe dig godt på vej. Du finder et stort udvalg af restaurantlokaler til salg hos os. Uanset hvilket kulinarisk køkken, din restaurant specialiserer sig i, finder du lokaler med de rette faciliteter hos Respace.


Hvis du har brug for et specifikt antal kvadratmeter eller har et fast budget til huslejen, kan du bruge vores filtreringsværktøj. Og uanset om du søger større lokaler til store selskaber, eller lidt ekstra plads til siddende gæster, hjælper vi dig med at finde lokalerne til en restaurant til salg København.

 

Spisepinde eller kniv og gaffel?

 

Har du en drøm om at åbne en restaurant med fokus på et specifikt køkken? Så kan du finde restauranter til og leje salg i København på Respace. Vi tilbyder lokaler med imødekommende faciliteter, der passer til ethvert køkken – uanset om det kræver spisepinde eller kniv og gaffel.

 

Måske leder du efter lokaler med mulighed for udeservering? Hos os er der ingen grænser for dine muligheder, når du søger efter nye restaurantlokaler. Vi giver dig adgang til at se både placering, plantegninger og faciliteter, så du hurtigt kan få et overblik over, om lokalerne opfylder dine krav til din restaurant. Find den rette restaurant til salg og leje i København.


Til leje eller salg?

Uanset om du ønsker at leje eller købe erhvervslokaler til restaurationsbrug, hjælper vi dig godt på vej. Vi formidler direkte kontakt mellem lejere og udlejere. Når du bruger vores smarte filtreringsværktøj, bliver det ekstra nemt dig at finde det optimale lokale til din restaurant. Når du har fundet et lokale, der matcher dine ønsker, kan du kontakte udlejer eller sælger direkte via vores kontaktfunktion på siden. På den måde kommer du godt fra start i din lokalesøgning.


Få overblikket over Københavnske restauranter til salg og til leje.


Find den rette restaurant

Leder du efter en restaurant til salg i København, som skal kunne rumme de kulinariske drømme, du har? Så kan du med fordel bruge vores smarte filtreringsværktøj til at finde frem til lige netop de lokaler, du søger.


Sådan bruger du værktøjet:


  • Vælg ‘salg’ for at filtrere efter restauranter til salg
  • Indsæt nøgleord for din lokalesøgning
  • Udvælg det ønskede område for søgningen
  • Bestem lokalets kategori som ‘Restaurant’
  • Indstil det ønskede antal kvadratmeter
  • Fastsæt et interval for prisen


Når du har indstillet disse søgekriterier, eller blot nogle af dem, vil vores filtre vise dig de muligheder, du har inden for de valgte forudsætninger. Skulle du ikke finde det, du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning.


Har ud brug for hjælp? Kontakt osDen perfekte lokation for en restaurant i København


Skal du lave en ny restaurant i København, er det ikke helt uvæsentligt, hvor du placerer den. Det er klart, at nogle områder er mere attraktive, når det kommer til restaurantlokaler, men da byen i sig selv er et madmekka for både indfødte og turister, findes der gode muligheder i alle kroge.


Find en restaurant til salg i København, der måske ligger uden for dit søgeområde, men som til gengæld har gode muligheder for besøg, udeservering eller en god pris. Det kan ofte være en god ide at gå på kompromis med én eller flere af sine søgekriterier for at finde frem til de rette lokaler. 


Lige nu er attraktive lokationer, hvor det kan være svært at finde en restaurant til salg, områder som Indre By, Vesterbro og Østerbro. Det betyder dog ikke, at det er umuligt. Har du brug for hjælp til søgningen? Kontakt os i dag, og vi finder det bedste match til dig.


Hvilket slags lokale til restaurant i København?


Pizzeria, fine-dining, eller måske en cafe til salg?


Det kan være vanskeligt at finde frem til det helt rigtige for dig og din kommende restaurant, hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte. Hos Respace sidder vores dygtige og kompetente mæglere klar til at rådgive, og du kan kontakte udlejeren med blot ét klik. Vi har gjort det nemt for dig at få fat i den rigtige person – både når det gælder fremvisninger og forespørgsler. Er du interesseret i et lokale, kan du derfor kontakte udlejer eller sælger via vores kontaktfunktion på siden.

 

Se vores nuværende udbud af restauranter i København bydele


Tårnby

Rødovre

København V

København SV

København S

København Ø

København NV

København N

København K

Hvidovre

Frederiksberg

Dragør


Kundeservice og vejledning

 

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller mangler du hjælp til at finde de rigtige kategorier? Så kontakt vores kundeservice på mailen hello@respace.dk. Du kan også ringe til os på tlf. (+45) 70 60 50 12 alle hverdage mellem kl. 9-16.

 

Kontakt os

Telefon: (+45) 70 60 50 12

E-mail: hello@respace.dk

Eller klik her

KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige Restaurant København3836282646.15%
Ledige Restaurant Århus0000N/A
Ledige Restaurant Odense0000N/A
Ledige Restaurant lav husleje5452443938.46%
Ledige Restaurant 5452443938.46%
Ledige Restaurant 0-100 m2997650.00%
Ledige Restaurant 100-200 m22120141275.00%
ledige Restaurant 200+ m22423232114.29%
Ledige Restaurant under 10.000 dkk mdr leje22220.00%
Ledige Restaurant 10.000-25.000 dkk mdr leje1616131145.45%
ledige Restaurant dkk 25.000+ mdr leje2624201936.84%
Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder man en restaurant til salg i København?

pointing-arrow

Hvad koster en restaurant til salg i København?

pointing-arrow

Hvilke lokationer er attraktive for en restaurant i København?

pointing-arrow

Hvor kan man finde hjælp til lokalesøgning?

pointing-arrow