2

Butikslokaler til salg og leje i hele Danmark

5 lokaler fundet

Skal du have fat i de perfekte butikslokaler? Så finder du det her på Respace.

Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Find dit butikslokale her 


På Respace finder du en række butikslejemål. Brug vores praktiske søgefiltre til at tilpasse din søgning efter dine ønsker. Leder du specifikt efter butikker til salg eller butikker til leje, kan du indstille søgningen herefter. Du kan også indstille søgningen efter bestemte områder - måske søger du en butik til leje i København, eller måske du jagter du ledige butikslokaler i en bestemt størrelse? Du bestemmer! Og prisen? Den kan du også justere lige efter dit budget.


Forskellige typer butikker til forskellige formål


Når du er på udkig efter en butik til leje eller en butik til salg, er der en række overvejelser du kan gøre dig. Skal du have en tøjbutik? Så er prøverum og lagerplads et must. Måske behøver du et lokale til showroom, hvor du kan imponere dine kunder. Og hey, hvorfor ikke smide et lille køkken ind, så du kan diske op med lækker kaffe til dem? På alle butikslokaler til leje og butikslokaler til salg kan du se en liste over, hvilke faciliteter der kommer med lokalet. Så er du sikker på at finde et lokale, der matcher dine butiksbehov.


Mange butikslokaler kan også laves om til at passe liberale erhverv. Måske drømmer du om at åbne en skønhedssalon, frisør eller anden form for klinik. Se mulighederne i de mange butikslokaler til leje, som vi har. Du kan også udvide din søgning, og se vores udvalg af lokaler til klinik, da en klinik til leje eller salg typisk vil have alt det udstyr, du behøver for at komme i gang.


Find den ideelle placering for dig med områdedata


Og nu til det seje! Som butiksejer ved du, at beliggenhed er nøglen, og at din butik skal have gode eksponeringsmuligheder. På Respace behøver du ikke gætte dig til, om din butik ligger godt placeret. Her kan du se data for antallet af forbipasserende i området for din potentielle butik. 


Men der er mere! For måske betyder antallet af forbipasserende ikke alt. For specialbutikker, klinikker og butikker der sælger til et bestemt segment, kan det være endnu mere relevant at se om lokalernes placering passer til din målgruppe. Derfor kan du også se demografisk data som alder, indkomst- og aldersniveau på alle butikslokaler. 


Fx er det en god ide at placere en slikbutik i en område med mange børn, eller et apotek et sted med mange ældre borgere. Det kan også være at du sælger specialprodukter eller dyre vine, som henvender sig til et mere velhavende segment. Eller måske har du behov for at placere din butik et sted med mange unge? 


Skal du udleje eller sælge butikslokaler? 


Har du et butikslokale, der skal udlejes eller sælges? Ikke nok med at du finder butikslejemål eller butikslokaler til salg, kan du også oprette en annonce og promovere dit ledige butikslokale. Opret en bruger og derefter en virksomhed og øg muligheden for at få dit butikslokale udlejet eller solgt til potentielle lejere eller købere.


Lad ikke det perfekte butikslokale gå forbi din næse - opret en søgeagent.


Hvis ikke nogle af lokalerne matcher dine krav, kan du altid oprette en søgeagent og få besked direkte på mail om butikslokaler, der passer dine krav. Opret en bruger og lav din første søgeagent allerede nu. 


Sidder du tilbage med spørgsmål, eller mangler hjælp til at finde de rigtige kategorier? Så kontakt os på mail: hello@respace.dk. Du kan også ringe til os på tlf. (+45) 70 60 50 12 alle hverdage mellem kl. 9-15.


Ønsker du at kontakte udlejer eller mægler direkte, er det muligt via vores kontaktinfoboks på sagerne.KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige Butik København7166544751.06%
Ledige Butik Århus0000N/A
Ledige Butik Odense0000N/A
Ledige Butik lav husleje9185726246.77%
Ledige Butik 9185726246.77%
Ledige Butik 0-100 m23433292441.67%
Ledige Butik 100-200 m23430221978.95%
ledige Butik 200+ m22423222020.00%
Ledige Butik under 10.000 dkk mdr leje121096100.00%
Ledige Butik 10.000-25.000 dkk mdr leje3333282626.92%
ledige Butik dkk 25.000+ mdr leje3430252254.55%