2

Kontorlokaler i København

93 lokaler fundet

Vi tilbyder et bredt udvalg af kontorlokaler i København, så du kan realisere dine virksomhedsdrømme og fokusere på din forretning.

Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Hvis du har planer om at drive forretning i København, har du sikkert oplevet, hvor svært det kan være at finde gode kontorlokaler. Hos Respace er vores mål at gøre din søgning efter erhvervslokaler lettere.

Kontorlokaler i København gjort let


Hvis du lige er startet på jagten efter kontorlejemål i København – eller hvis du har været i gang i lang tid – er du sikkert klar over, hvor svært det kan være at finde noget i Danmarks hovedstad. København er en populær by at drive virksomhed i, og dét gør det svært at finde det ideelle kontorlejemål. Hos Respace hjælper vi dig med at finde det bedste kontorlokale til dig, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Hav din målgruppe for øje


Når du lejer et kontorlejemål i København, skal du være opmærksom på, at priserne varierer meget, afhængigt af hvor i København, du ønsker at leje. Et kontorlokale i Valby vil eksempelvis være billigere end et lokale på Frederiksberg. Til gengæld har din forretning måske en målgruppe, der egner sig bedre til et sted på Frederiksberg. Hvis en dyrere beliggenhed medvirker til, at du sælger mere, kan det derfor sagtens være det værd at betale en højere lejepris pr. måned. Hos Respace hjælper vi dig med at finde det rette kontorlejemål, der passer til både din virksomhed og dit budget.

Hvad er Respace?


Respace er en online platform, der gør det let for både udlejere og sælgere at komme i kontakt med potentielle lejere eller købere. Det betyder, at du med få klik kan finde lokaler til leje i København, eller hvor du ellers ønsker at drive din forretning. Alle tilgængelige lejemål og lokaler til salg har detaljerede beskrivelser og billeder, så du kan få et godt indtryk af stedet, inden du beslutter dig for at tage kontakt til udlejeren eller sælgeren.

Filtre gør din søgning lettere


Når du skal finde kontorlejemål i København, kan det være en udfordring at finde rundt i de mange muligheder. Men hos Respace har vi gjort det nemt for dig at finde det rigtige sted. Med vores filtreringsværktøj kan du filtrere efter bl.a. område, kategori, pris pr. måned, så du kun ser relevante lejemål, der matcher dine krav. Alligevel kan det dog være en god idé at være åben for muligheder og udforske de forskellige områder i København:Start din drøm i dag


Har du længe gået med tanken om at starte din egen virksomhed i København, men uden at komme i gang, fordi det har været svært at finde egnede kontorlejemål i København? Så er Respace det oplagte sted at starte. Lige nu er der masser af erhvervslokaler til salg og leje i Københavnsområdet, og med vores platform kan du let komme i kontakt med udlejeren eller sælgeren via vores kontaktfunktion. Dermed har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at komme i gang, på én platform.

 


Søgeagenter hjælper dig


Hos Respace kan du oprette en gratis bruger og få matches via vores søgeagent. Når du opretter en bruger, kan du også gemme dine favoritter, så du nemt kan vende tilbage til dem og holde overblik over det store udvalg. Finder du ikke det helt rette sted, kan du oprette en søgeagent og få tilsendt de nyeste lokaler direkte, der matcher dine krav. Det kan spare dig en masse tid i din jagt på det helt perfekte kontorlokale i København.

 


Leje eller købe?


På Respace kan du bruge vores filtreringsværktøj til at udforske erhvervslokaler til både salg og leje. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og det kræver derfor grundige overvejelser. Har du en drøm om at købe, er det f.eks. værd at overveje, hvordan boligmarkedet ser ud lige nu.


Du bør også overveje, om din forretning er stærk nok til at holde sig oven vande og undgå konkurs, hvis noget uventet sker. Er du ny i forretningsverdenen og usikker på, om din forretning har en stærk nok økonomi, kan det være en fordel at leje fremfor at købe. Men lige meget hvad du beslutter dig for, er det let at starte din søgning efter lokaler hos os.

 


Er du udlejer eller sælger?


På Respace er det også muligt at udleje eller sælge erhvervslokaler i København. Hvis du er udlejer eller sælger, er der dog nogle ting, som du skal være opmærksom på. Det er kun sælgere, udlejere, ejendomsadministratorer, ejendomsmæglere og advokater, som kan repræsentere sælgere eller udlejere på vores hjemmeside og oprette en bruger. Du skal også have ejendomsret over den ejendom, som du ønsker at sælge eller udleje.

 


Et hav af ejendomstyper


Der findes mange forskellige erhverv, som alle har sine egne præferencer til kontorlokaler. Det ved vi hos Respace, og derfor har vi mange ejendomstyper repræsenteret. Det indebærer både barer, butikker, klinikker, hoteller, restauranter og meget mere. Når du starter din søgning på Respace, kan du derfor med garanti finde lokaler, der matcher din virksomheds behov.

 Vi vil gerne snakke


Har du spørgsmål angående køb, salg eller leje af ejendomme gennem Respace, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 60 50 12 eller på mail hello@respace.dk. Vores mål er at gøre processen så let som mulig, og vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig. Har du spørgsmål om de enkelte lejemål, kan du kontakte udlejer eller sælger direkte gennem vores kontaktformular.

KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige Kontor København9389837622.37%
Ledige Kontor Århus0000N/A
Ledige Kontor Odense0000N/A
Ledige Kontor lav husleje105100928523.53%
Ledige Kontor 105100928523.53%
Ledige Kontor 0-100 m22827242227.27%
Ledige Kontor 100-200 m23431262441.67%
ledige Kontor 200+ m23736353215.63%
Ledige Kontor under 10.000 dkk mdr leje1918171618.75%
Ledige Kontor 10.000-25.000 dkk mdr leje3332272626.92%
ledige Kontor dkk 25.000+ mdr leje4037353129.03%
Ofte stillede spørgsmål

test 1

pointing-arrow