2

Cafe til salg

9 lokaler fundet

Drømmer du om at åbne din egen cafe? Hos Respace kan du gøre dine drømme til virkelighed.

Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Vi tilbyder attraktive cafelokaler til salg, så du kan finde det perfekte sted til at starte din egen cafe. Uanset om du drømmer om en hyggelig kaffebar eller en større cafe med et omfattende menukort, har vi noget for dig. Tag et kig på vores store udvalg og brug vores filtreringsværktøj til at finde præcis det lokale, du leder efter. Med vores kontaktformular kan du kontakte mægleren direkte og komme ét skridt tættere på at realisere din drøm om at blive cafe-ejer.


Lokaler til cafe

Vi tilbyder et stort udvalg af cafelokaler til salg. Lokalernes størrelse varierer, men de er alle velindrettede og udnytter kvadratmeterne til fulde, så du kan maksimere din forretning.


Du kan vælge mellem forskellige typer lokaler – nogle er oplagte til take-away, mens andre har plads til flere sidde- og spisepladser. Nogle af cafeerne har også udendørsområder, som fx gårdhaver med udeservering, hvilket især er attraktivt i de varme sommermåneder. Mange af vores lokaler er desuden renoveret for nyligt og udstyret med nyt inventar, så de er klar til at tage imod dine gæster. På den måde kan du hurtigt komme i gang med din drøm om at eje en cafe. Vi har også lokaler til bar med bar- og betjeningsmuligheder. Så tag et kig på vores udvalg og find det lokale, der passer bedst til dine behov.


Pris for cafeer til salg

Købsprisen for vores cafeer varierer alt efter størrelse, stand og beliggenhed. Vi ved, at det er en stor beslutning at investere i lokaler. Er du ikke helt klar til at tage det skridt, kan du med fordel se vores udvalg af erhvervslokaler til leje. Her finder du en perlerække af gode lokaler til både cafeer, restauranter og butikker, som byder på noget til enhver smag. Det kan være en god løsning, hvis du vil prøve kræfter med at drive en forretning, inden du investerer i et køb.

 

Cafelokaler med attraktive placeringer

Når du leder efter et cafelokale, har beliggenheden selvfølgelig en afgørende rolle. En god placering har betydning for antallet af gæster og dermed også for din omsætning Derfor skal beliggenheden helst være synlig og let at komme til for både kunder og medarbejdere. På Respace.dk finder du mange forskellige lokaler med attraktive placeringer – både i centrum af store byer og i mindre byer. Vi har lokaler på både den travle gågade og velbesøgte byer, men også mere rolige beliggenheder. Muligheder er der nok af, så det er op til dig at vælge din ideelle placering.


Hvilket lokale leder du efter?

Vores udvalg spænder bredt, og derfor varierer stilen og udtrykket i lokalerne meget. På vores portal kan du finde lokaler til alt fra kaffebarer og restauranter til vinbarer eller tøjbutikker. Når du har fundet det rette lokale, kan du begynde at drømme om, hvordan du vil indrette det og skabe din egen unikke cafeoplevelse. For man skal ikke undervurdere betydningen af et indbydende lokale og en flot facade, hvor der er tænkt over indretningen. Det har en stor effekt på den samlede oplevelse for dine gæster i cafeen.

 

Andre typer ledige erhvervslokaler til salg

Uanset om du er på udkig efter et mindre, hyggeligt cafelokale eller en større café med masser af plads, har vi noget, der passer til dine behov. Drømmer du om en restaurant med plads til mange gæster? Så tag et kig på vores udvalg af ledige restaurantlokaler, som har de nødvendige faciliteter. Her får du nogle meget fine lokaler med mange muligheder. Det kan også være en god idé at brede din søgning ud til vores udvalg af ledige butikslokaler. Mange af disse har tidligere været brugt til fødevarehåndtering, og de har derfor allerede en del af det nødvendige udstyr. Derudover har mange af lokalerne også en ideel beliggenhed, som giver dig mulighed for at nå ud til flere potentielle gæster. Uanset hvad du leder efter, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte lokale til din cafe.

KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige Cafe København4948393540.00%
Ledige Cafe Århus0000N/A
Ledige Cafe Odense0000N/A
Ledige Cafe lav husleje6463524542.22%
Ledige Cafe 6463524542.22%
Ledige Cafe 0-100 m21818141250.00%
Ledige Cafe 100-200 m22827201586.67%
ledige Cafe 200+ m2181818180.00%
Ledige Cafe under 10.000 dkk mdr leje775540.00%
Ledige Cafe 10.000-25.000 dkk mdr leje1919151258.33%
ledige Cafe dkk 25.000+ mdr leje2928242326.09%