2

98 lokaler fundet

Kontor til leje

På respace.dk finder du et bredt udvalg af kontorer til leje og kontorlokaler, der egner sig til enhver virksomhed.

Læs mere

Vi er en dedikeret platform til udlejning og salg af erhvervslokaler - herunder kontorlejemål. Er du på udkig efter et kontorlokale til leje, har vi på respace.dk noget for dig. 


Kontor lejemål i alle størrelser og prisklasser


Når man leder efter leje af kontor, er der forskellige ting, man kan tage hensyn til. En af disse kan f.eks. være størrelse. Store virksomheder, der søger kontorlokaler til leje, skal måske bruge meget plads. Brug her vores smarte filter “Antal kvadratmeter” til at sortere små kontorlejemål fra. 


Er du en enkeltmandsvirksomhed, behøver du måske kun et lille kontor eller en kontorplads på et kontorhotel. Selvom du blot skal bruge lidt plads, er det vigtigste måske ikke størrelsen, men prisen for at leje kontor. Find derfor et kontor til leje i den prisklasse, der passer din virksomhed via filteret “Pris pr. mnd.” 


Uanset størrelse og pris finder du på respace.dk annoncer, hvor kontor udlejes af forskellige ejere og udlejere. Leder du derfor efter et lille kontor eller en hel kontorbygning, har vi noget for dig. Vi har samlet kontorlokaler fra hele Danmark på én platform, så du ikke behøver lede efter kontorer til leje på forskellige hjemmesider. Brug vores filter til at finde det perfekte kontor til leje. Du finder også kontor til salg på respace.dk


Kontor til leje København


For nogle virksomheder er beliggenheden på kontoret vigtigt. Mange ønsker at drive virksomhed i København, og det kan der være mange gode grunde til. 


København er bl.a. kendt som en attraktiv by i Norden for erhvervsliv, der både har mange nationale og internationale virksomheder. Derudover gør infrastrukturen og tilgangen til lufthavnen og offentlig transport København ideel for virksomheder med internationale, såvel som nationale kunder. København er også kendt for at have en høj grad af arbejdsglæde og work-life balance, der gør det let for virksomheder i København at tiltrække medarbejdere. 

Søger du derfor kontorer til leje i København, finder du det på respace.dk.