2

10 lokaler fundet

Lokaler til catering til salg og leje

Er du på udkig efter et industrikøkken eller lokaler, der kan bruges til catering, kan Respace.dk hjælpe dig.

Læs mere

Cateringkøkken, industrikøkken, Ghots Kitchens, produktionskøkken - kært barn har mange navne. 


Har du en cateringvirksomhed, eller vil du gerne have en? Så er det vigtigt med de rette rammer til at udfolde dine gastronomiske evner. På Respace.dk finder du et udvalg af catering lokaler til salg og leje. Det er selvfølgelig vigtigt at lokalerne er udstyret med et catering køkken og den rette størrelse til din virksomhed. Har du en lille eller stor cateringvirksomhed, kan du indstille størrelsen på lokalerne til at matche dine præcise behov. 


De helt rigtige faciliteter 


Leder du specifikt efter et industrikøkken til leje, finder du det her på Respace.dk. Det er vigtigt at du finder et funktionsdygtigt køkken udstyret med de faciliteter din cateringvirksomhed behøver, så du får de helt rigtige omgivelser at tilberede mad i. Afhængig af, hvad du tilbereder, kan det fx være plads til opbevaring, udsugning og køl og fryserum. Når du finder et lokale til catering, der har interesse for dig, kan du se disse ting i feltet: faciliteter. Står det ikke her? Så tøv ikke med at række ud til udlejer med spørgsmål om lokalernes udstyr, eller for at planlægge at komme ud og se på lokalerne. 


Udvid din søgning efter lokaler til catering.


Søger du specifikt i København finder du her catering lokaler til leje og salg i København. Du kan også finde lokaler der egner sig til catering i andre kategorier, såsom: restaurant, industri og cafe.


Brug for hjælp 


Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du har feedback, spørgsmål eller andet. Kontakt vores kundeservice på mailen hello@respace.dk, eller ring til os på tlf. (+45) 70 60 50 12 alle hverdage mellem kl. 9-16.