2

Lokaler til restaurant

3 lokaler fundet

På Respace.dk finder du en række erhvervslokaler til restaurant.


Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Vi formidler direkte kontakt mellem lejere og udlejere. Og med vores smarte filtreringsværktøjer bliver det ekstra nemt for dig, som arbejder professionelt med fødevarer, at finde de perfekte lokaler til din forretning. På vores portal sikrer vi, at brugervenligheden er i top, så du på en simpel måde nemt kan søge imellem restaurationslokaler til salg og leje. Når du har fundet et lokale, der matcher dine ønsker, kan du kontakte udlejer eller sælger direkte via vores kontaktfunktion på siden.


Restauranter til salg


Ønsker du at købe de perfekte erhvervslokaler til din restaurationsvirksomhed? Så kan vi hjælpe dig på vej. Vi formidler nemlig kontakten til sælgere, der har fantastiske lokaler til restauranter til salg. Lokalerne varierer i pris og størrelse, så du kan finde noget, der matcher din forretning.

Er du f.eks. på udkig efter lokaler til take-away, kan du bladre løs i vores store udvalg. Take-away-lokalerne har alt, hvad det kræver at stable dit forretningseventyr på benene. Uanset om du sælger pizza, pasta, slik, sandwich eller slagtervarer, har lokalerne det nødvendige udstyr til en moderne fødevarevirksomhed. Her er der fokus på pæne og rene linjer, som byder dine kunder indenfor i tiltalende omgivelser. Du får også gode køle- og frysemuligheder, så du sikrer korrekt håndtering af dine varer. Mange af lokalerne har også store baglokaler, hvor der er god plads til modtagelse og opbevaring af dine varer.

Skal dine lokaler til take-away rumme siddende gæster? Så finder du også lokaler, der har plads til det. Serveringslokalerne varierer i størrelse. Så uanset om du har behov for plads til større selskaber eller få stole og borde til dem, der spiser maden på stedet, formidler vi kontakten til de relevante mæglere.


Gode butikslokaler


På Respace.dk finder du også alsidige lokaler til butikker, hvor du kan sætte dit eget præg på indretningen. Mange af lokalerne er tidligere brugt til diverse fødevarerelaterede virksomheder. De indeholder derfor allerede meget af det nødvendige udstyr. Takket være lokalernes praktiske indretning er det samtidig nemt at få din virksomhed til at passe ind, uanset hvad lokalerne tidligere er blevet brugt til.


En tur i barstolen 


Du kan også købe lokaler til bar. Her får du gode opbevaringsrum til diverse varer, men det er selvfølgelig bar- og betjeningsområdet, der er særligt fokus på. Lokalerne i denne kategori udmærker sig ved deres særlige atmosfære og charme. I lokalerne kan du indrette betjeningsområdet med de autentiske kendetegn, som du traditionelt finder på de gode barer. Her skal der være god plads mellem de høje stole og plads til flaskerne på hylderne bag baren. Lokalerne indbyder samtidig til, at du kan sætte dit eget præg på din bar og skabe et unikt udtryk. 


Med kniv og gaffel 


Leder du efter lokaler, der kan danne ramme om den helt store restaurantoplevelse, finder du også restauranter til salg, der lever op til det. Den type lokaler skal selvfølgelig have en indbydende facade og den rette placering. Og vigtigst af alt skal lokalerne have forudsætningerne for at skabe fantastiske middagsretter. Serveringslokalet skal danne rammerne om gæsternes restaurantoplevelse, og ude i køkkenet skal det moderne køkkenudstyr hjælpe kokken med at fremtrylle menukortets delikate overraskelser. Alt det finder du på Respace.dk. Udover karakterfulde restaurantlokaler finder du også praktiske restaurationslokaler, der egner sig til storproduktioner, såsom cateringlokaler og produktionskøkkener. 


Ønsker du at leje? 


Vil du hellere leje dine lokaler, kan du også finde restauranter til leje. Her kan du udforske alt fra store restauranter til intime cafélokaler. Hvis du f.eks. ønsker en café til leje, er den hyggelige caféstemning afspejlet i en perlerække af gode cafélokaler, som du kan finde på Respace.dk. Det samme gælder det brede udvalg af kaffebarer, bagerier og delikatesseforretninger, som du også finder i vores portal.


Den vigtige placering 


Når du driver en restaurationsvirksomhed, har placeringen en afgørende rolle for din succes. Med vores filteringsværktøj er det nemt for dig at få overblik over tilgængelige lokaler i dit ønskede område. Mange af lokalerne har en smuk og indbydende butiksfacade, der giver de forbipasserende en lille smagsprøve på, hvad der venter indenfor. Der er lokaler i enhver størrelse, både små restauranter centralt placeret i de større byer, såvel som større restaurationslokaler i landlige og naturskønne omgivelser. 


Video og billeder 


På Respace.dk får du et brugervenligt overblik over dine potentielle nye lokaler. Det betyder, at du kan klikke dig igennem gode og virkelighedstro billeder af de lokaler, som du er interesseret i. Er det ikke helt nok, tilbyder flere udlejere og sælgere også videoer af lokalerne. På den måde kan du få et endnu bedre indtryk af stedet. Billederne og videoerne inkluderer desuden alle relevante oplysninger om lokalernes placering, pris og størrelse, ligesom der også er en grundig og præcis beskrivelse af lokalerne og deres omgivelser. 


Kundeservice og vejledning 


Sidder du tilbage med spørgsmål, eller mangler du hjælp til at finde de rigtige kategorier? Så kontakt vores kundeservice på mailen: hello@respace.dk. Du kan også ringe til os på tlf. (+45) 70 60 50 12 alle hverdage mellem kl. 9-16. 


Ønsker du at kontakte udlejer eller mægler direkte, er det muligt via vores kontaktfunktion på siden.

KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige Restaurant København3836282646.15%
Ledige Restaurant Århus0000N/A
Ledige Restaurant Odense0000N/A
Ledige Restaurant lav husleje5452443938.46%
Ledige Restaurant 5452443938.46%
Ledige Restaurant 0-100 m2997650.00%
Ledige Restaurant 100-200 m22120141275.00%
ledige Restaurant 200+ m22423232114.29%
Ledige Restaurant under 10.000 dkk mdr leje22220.00%
Ledige Restaurant 10.000-25.000 dkk mdr leje1616131145.45%
ledige Restaurant dkk 25.000+ mdr leje2624201936.84%