3

76 lokaler fundet

Butikslokaler i København - Find lokaler til salg og til leje

Find forskellige butikslokaler i København, både til salg og til leje. Med Respace finder du hurtigt et match på en attraktiv lokation.

Læs mere

Med vores filtreringsværktøj er det nemt for dig, der ønsker at finde butikslokaler til salg eller leje i København. Du kan bl.a. vælge en bestemt bydel og antal kvadratmeter, hvis du leder efter noget helt specifikt. Undgå tredjeparter og kommunikationsfejl. Vi formidler direkte kontakt mellem lejere og udlejere, og giver dig al den information, du har brug for, når du leder efter de rette lokaler. Vi giver også indblik i statistikker, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det rette butikslokale.Find din nye butik i København

På Respace.dk behøver du ikke at gå på kompromis. Finder du mod forventning ikke det, du søger, kan du altid oprette dig og derefter oprette en søgeagent. Søgeagenten giver dig besked, når den helt rigtige butik i København kommer til salg. Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, sætter vi dig i direkte kontakt med udbyderen. Det er muligt via vores kontaktfunktion.


Hos os finder du erhvervslokaler, uanset om du ønsker at købe eller leje. Er du kun interesseret i at se butikker til salg i København, kan du bruge vores filtreringsværktøj. Vi garanterer et godt indblik i markedet, uanset om du leder efter butikslokaler til salg eller til leje. Hos os kan du være sikker på at finde det perfekte erhvervslokale i København, som passer til dine ønsker og behov.Sådan bruger du vores filtreringsværktøj

Er jagten gået ind på at finde frem til de rette butikslokaler i København, hvorfor du ønsker at åbne din forretning, kan du med fordel anvende vores filtreringsværktøj til at finde frem til butikker, lokationer og priser, der passer dine behov.


Filtreringsværktøjet anvendes nemt. Sådan gør du:


  • Klik af, om der ønskes at søge efter butikslokaler til leje eller til salg.
  • Indsat eventuelt lokaletype eller andre nøgleord.
  • Vælg ønskede område.
  • Udvælg kategorien for butikkens formål, eksempelvis “butik” eller “cafe”.
  • Indstil den mindste kvadratmeterstørrelse ønsket.
  • Bestem et månedligt prisinterval eller en købspris for lokalet.


Har du indstillet én eller flere af ovenstående filtre, vil du få vist de muligheder, som Respace kan tilbyde dig. Har du valgt flere specifikke filtre, vil søgningen blive mere snæver, mens færre filtre vil give dig flere muligheder for butikslokaler i København.Smukke butikslokaler til salg og leje

Er du klar til at åbne din drømmebutik? Hos Respace har du mulighed for at finde lige præcis de butikslokaler, du går og drømmer om. Hvad end du ønsker at drive en tøjbutik, blomsterforretning eller noget helt tredje, finder du lokalerne her. Med det rigtige butikslokale er der ingen grænser for, hvad du kan sætte i gang.

 

Vi giver dig alle de informationer, du har brug for. Du får bl.a. et overblik over ejendommens faciliteter. Det kan være alt fra kundetoilet til udstillingsvinduer, lager og personalerum. Det giver dig de bedste muligheder for at vælge smukke butikslokaler, der lever op til dine behov.Erhvervslokaler til ethvert formål

Uanset hvilken form for erhverv, du ønsker at drive, finder du mulige lokaler hos Respace. Alle vores lokaler er præsenteret på en overskuelig måde, så du nemt kan finde det, du søger. Ønsker du at gå på opdagelse med åbent sind, kan du se vores udvalg af erhvervslokaler til salg og leje i København. Her kan du lade dig inspirere af ledige lokaler, både stort og småt. Måske drømmer du om at åbne en restaurant i København?

 

Har du lokaler til salg eller leje? Så annoncér dem hos os! Vi giver dig mulighed for at oprette annoncer for erhvervslokaler og ejendomme til en fast lav pris. Her har interesserede lejere og købere mulighed for at indgå i direkte kontakt med dig. Du får også god markedseksponering.Den rette lokation for butikslokaler i København

Der er uden tvivl områder, som er mere attraktive at handle i, for forbrugere. Derfor kan det også være en gylden mulighed at finde butikslokaler i København, som netop befinder sig i disse, eller nærtliggende, områder. Blandt de mange muligheder er især Indre By og Vesterbro attraktive lokationer, men Nørrebro og Frederiksberg byder også på gode muligheder.


Fandt du ikke en butik til leje, kan det måske være en fordel at se efter butikslokaler til salg i den rette bydel. Man kan i mange tilfælde også drage stor nytte af at bevæge sig en smule væk fra den ønskede lokation, for at få fingrene i de helt rette lokaler, i den rigtige størrelse og til en god pris.


Er du i tvivl om, hvor du skal søge butikslokaler i København, kan du med fordel kontakte os eller læse mere i denne guide fra Visit Copenhagen.


FAQ


Hvor er det mest attraktivt at have butikslokaler i København?

Turister og shoppelystne forbrugere har en tendens til at søge mod områder med flere eller mere attraktive butikker. Derfor er netop Indre By og Vesterbro gode områder at have butikslokaler i København. Dette udelukker dog langt fra andre områder.


Hvad kan man bruge butikslokaler i København til?

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge butikslokaler i København til. Du kan vælge at åbne en blomsterforretning, et galleri, en kiosk eller måske en tøjbutik, hvor du sælger egne eller unikke designs.


Hvor findes der ledige butikslokaler i København?

Der findes i øjeblikket et væld af muligheder for butikker til leje og til salg. Find både attraktive butikslokaler i Indre By, på Vesterbro og på Frederiksberg. Kontakt Respace for at høre mere om dine muligheder.


Hvordan finder man en butik til leje?

Du kan med fordel bruge Respace.dk i din søgning efter butikslokaler i København. Ved hjælp af vores filtreringsværktøj kan du finde både den rette størrelse, pris og lokation på ingen tid. Lad os hjælpe dig, med at finde frem til en butik til leje.