Opret dig for at gemme favoritter og søgeagenter

Allerede oprettet?

Bare rolig. Vi deler aldrig dine oplysninger med nogen, og sender dig kun e-mail, hvis nye emner matcher din søgeagent. Se vores privatlivspolitik.

Respace.dk eneste portal for Butik & Restauration i Danmark

Om Respace

teaser-image

Udlej lokaler hurtigere

Vi hjælper dig med, at skabe en hurtig og målrettet kontakt mellem Respace.dk´s mange ejere, udlejere og mæglere, således at alle sager på Respace.dk hurtigt og effektivt bliver aktiveret og videre formidlet til de rigtige emner.

teaser-image

Få mere for pengene

Når du bruger Respace til annoncering af din sag, får du en specifik og målrettet annoncering der henvender sig direkte til Retail og Restaurations segmentet, hvilket din unikke sag har brug for. Derved undgår du, at betale for annoncering og markedsføring som ikke giver leads.

teaser-image

Flere glade kunder

Respace.dk vil ikke være den største ejendomsportal i Danmark målt på sager, vi vil være den bedste og fortrukne portal inden for Retail og Restaurations segmentet. Vores kunder er klar over, at vi er den fortrukne portal inden for disse segmenter. - dette giver glade og tilfredse kunder som nyder godt af specialiseringen.

teaser-image

En sidste god pointe

Kunderne bliver glade når servicen er i orden. Med løbende relevante Leads og statistik for din sag, mulighed for at ændre og tilvælge annoncepakker, samt vores support som hurtigt og nemt kan hjælpe dig med spørgsmål, giver vi dig en nem adgang til at få løst din sag.

Respace er en portal for erhvervslokaler indenfor retail og restauration, skabt udfra et ønske om at give både udlejere/sælgere & lejere/ købere den bedst mulige online oplevelse - baseret på en enkelt, fair og gennemsigtig forretningsmodel. Respace er for alle butiksejere, retailere, restauratører, ejendomsejere og mæglere, uanset hvor mange erhvervslokaler man har, og uanset hvor i landet man er. Både udlejning og salg. Du kan også annoncere på Respace - med eget logo og direkte kontakt.

 

Find ejendomme

Respace indeholder Retail og Restaurations ejendomme til leje/salg fra udbydere i hele Danmark. Søg let og gratis og få direkte kontakt til udlejer/sælger.

Find dine nye erhvervslokaler her