3

88 lokaler fundet

Kontor til leje i København

Har du en forretning, som du mangler kontorer til? Så er det en oplagt at leje et kontor i København. 

Læs mere

Er du på jagt efter et kontor til leje i København? Hos Respace har vi mange lokaler i hele hovedstaden, som både passer til dig, der leder efter et kontor til en mindre virksomhed, og dig, der har brug for plads til mange medarbejdere. Tag et kig på vores udvalg af lokaler, og find det kontor, som passer til dine behov.


Hvorfor vælge kontor til leje i København?

Det kan være rart at være tæt på udgangspunktet af virksomheden. Driver du forretning i hovedstaden, kan du derfor med fordel overveje at finde et kontor til leje i København. Den centrale placering er også en fordel ved kundemøder, hvor den offentlige transport gør det let tilgængeligt.


Det vil også ofte være til fordel for dine medarbejdere, der kan komme fra forskellige steder i Danmark. Grundet infrastrukturen har man gode muligheder for at komme til København i mange byer på Sjælland. Den centrale placering gør det derfor mere attraktivt for både eksisterende, men også potentielle nye, medarbejdere. 


Hvad er prisen på et kontor til leje i København?

Det kan være svært at finde det helt rette kontor til leje i København, som også har den helt rigtige pris. Priserne i hovedstaden er generelt dyrere end uden for byen, men til gengæld får du et kontor med en central placering.


Prisen afhænger også af, hvor stort et lokale du leder efter, og hvor i hovedstaden det ligger. Er det fint, at det ligger lidt udenfor Indre By, kan du tage et kig på et kontor til leje i Valby eller på Amager, hvor prisen er en smule lavere end i Indre By.Find det helt rigtige lokale hos Respace

På vores side kan du bruge filteret til at søge efter specifikke områder inden for hovedstaden. Her kan du eksempelvis vælge “Dragør” eller “København K”. Du kan også sortere efter kvadratmeter, hvis du eksempelvis ved, at du leder efter erhvervslokaler, som er større end 100 m2.


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores lokaler, eller har brug for vores hjælp.
FAQ

Hvad koster et kontor til leje i København?

Prisen på leje af kontor varierer efter beliggenhed og størrelse. Det er derfor svært at give en entydigt svar på, hvad det koster. For et lokale på ca. 200 m2 i hovedstaden, kan du godt regne med at give mellem 20.000-30.000 i leje om måneden.


Hvad er prisen på kontor til leje i København?

Leder du efter et kontor til leje i København K er kvadratmeterprisen en del højere end i andre bydele i København. Du kan derfor overveje at kigge efter lokaler i Hvidovre eller Tårnby, hvis du ønsker at være i nærheden af hovedstaden til en billigere pris.


Hvor meget kontorplads har jeg brug for?

Pladsen afhænger af antallet af medarbejdere, virksomheden har. Ifølge Arbejdstilsynet skal der mindst være 7 m2 gulvplads og 12 m3 luft i arbejdsrummet pr. person.


Kan det bedst betale sig at købe eller leje et kontor i København?

Når du lejer lokaler, får du meget mere fleksibilitet og mindre ansvar. Hvis virksomheden har brug for nye lokaler, kan det være en fordel, at man blot skal opsige et lejemål og ikke bekymre sig om salg af lokalerne.

 

Har du spørgsmål?


Hvis du har spørgsmål som handler om et kontor til leje i København, foretrækker vi, at du skriver direkte til udlejeren. Men skulle der være noget, der ikke er som det burde være, eller har du andre spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os hos Respace på telefon (+45) 70 60 50 12 eller på mail hello@respace.dk, og så vil vi forsøge at hjælpe dig bedst muligt.