2

57 lokaler fundet

Leder du efter lokaler til din cafe? Så er du landet det perfekte sted.

Læs mere

På Respace.dk finder du charmerende cafelokaler til leje, så du kan udleve din cafedrøm. Hos os skal du bare finde et lokale, der matcher dine behov, og så kan du nemt og hurtigt kontakte udlejer direkte via vores kontaktfunktion. Nemmere bliver det ikke. Du finder lokaler i forskellige størrelser og prisklasser, så du er sikker på at finde det helt rette for dig.


Stort udvalg af lokaler


Vores udvalg af cafelokaler til leje spænder bredt. Uanset om du leder efter en lille, hyggelig cafe eller en større cafe med plads til mange gæster, har vi noget til dig. Mange af cafelokalerne har tidligere været brugt til at drive en cafe, kaffebar eller en bagel- eller sandwichshop. De er derfor allerede udstyret med et funktionelt køkken, så du nemt kan komme i gang med din forretning. Nogle af lokalerne har også udendørs serveringsområder, så dine gæster kan nyde din lækre cafemad udenfor. Du finder også et stort udvalg af lokaler med god opbevaringsplads til dine varer samtidig med, at lokalerne har gode køle- og frysemuligheder, som er vigtigt, når du håndterer fødevarer.


Cafelokaler nær dig


En god placering er vigtig, når du driver en cafe. Hos Respace.dk finder du derfor cafelokaler til leje med superattraktive placeringer, så du får de bedste forudsætninger for succes med din forretning. Vores filtreringsværktøj gør det nemt for dig at få overblik over ledige cafeer til leje i dit område. Så uanset om du ønsker at åbne en cafe i centrum af en travl by eller i en hyggelig forstad, kan vi hjælpe dig. Gå på opdagelse og find det perfekte lokale for dig, så du kan skabe din egen cafe-drøm lige dér, hvor du ønsker det.


De perfekte erhvervslokaler


Hos Respace.dk tilbyder vi et hav af forskellige lokaler, såsom butikslokaler og restaurantlokaler. Dem kan du se nærmere på, hvis du leder efter lokaler til din cafe. Mange af butikslokalerne har tidligere været anvendt som cafe, og de er derfor allerede udstyret med de køkkenfaciliteter, du har brug for til at drive din cafe. Restaurantlokalerne er også oplagte til din kommende cafe. Mulighederne er mange, så du ikke skal gå på kompromis med dine ønsker og behov til dit kommende lokale.


Har du brug for vejledning?


Sidder du tilbage med uafklarede spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at finde det rette lejemål? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores kundeservice på mail: hello@respace.dk, eller du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 9-16 på tlf. (+45) 70 60 50 12. Og husk, at du altid kan kontakte udlejer eller mægler direkte via vores kontaktformular.