2

Investeringsejendomme og investering i udlejningsejendomme

2 lokaler fundet

På Respace.dk har vi flere investeringsejendomme. Herunder kan du læse mere om de mange fordele, der er ved investering i ejendomme. 

Læs mere

100% gratis

Direkte kontakt til udlejer/sælger

Opret søgeagent og få besked ved match

Respace

Opret søgeagent

Opret en gratis søgeagent og få besked med det samme når der er relevante ledige lokaler.

Hvad er en investeringsejendom?


Investorer køber ejendomme eller lokaler for at skabe økonomisk afkast. Dette kan ske gennem lejeindtægter eller ved værdistigning. Der er mange forskellige typer af investeringsejendomme til salg - nogle anvendes til kontor eller industri, mens andre anvendes som restauranter eller butikker.


Din guide til Ejendomsinvestering med Respace.dk


Respace.dk præsenterer et udvalg af investeringsejendomme og udlejningsejendomme til salg, der spænder over forskellige prisklasser, størrelser og beliggenheder. Vores brugervenlige filterfunktion på portalen gør det nemt at identificere ejendomsinvesteringer, der matcher dine unikke præferencer og investeringsstrategi.


Hvad er fordelene ved ejendomsinvestering?


Investering i udlejningsejendomme er blevet et populært valg blandt investorer, takket være dens lavrisiko natur og evnen til at generere en stabil, passiv indkomst. Derfor er udlejningsejendomme en spændende mulighed for investorer, der ønsker at opnå økonomisk frihed og langsigtet økonomisk stabilitet. Lejeindtægterne kan også medvirke til at øge ejendommens værdi og afkast.


Velsmurt investering eller en kærlig hånd? Afkast og potentiale


På Respace.dk kan du dykke ned i afkastprocenterne for hver investeringsejendom, uanset om det er en nøglefærdig investering eller en projektejendom, der kræver renovering eller ombygning for at maksimere dens potentiale. Som investor køber du ejendommen eller lokalerne med henblik på at renovere, bygge til eller ændre det oprindelige brugsformål.


Hvad er forskellen på en investeringsejendom og ejendomme/lokaler til salg?


Grundet lejeindtægterne tjener du typisk penge fra den dag, du køber en investeringsejendom. Et lokale eller en ejendom til salg kan godt blive til en investeringsejendom på sigt, hvis du køber det med henblik på at udleje eller på sigt sælge videre til højere værdi.


Beliggenhed og branche


Du skal gøre dig overvejelser om, hvilken type investering du er interesseret i, og ejendommens beliggenhed, hvis du leder efter en investerings- eller udlejningsejendom. Beliggenheden spiller en stor rolle ift. det fremtidige afkast og markedsværdi, da en god beliggenhed typisk medfører større efterspørgsel. Du kan bruge filteret på Respace.dk til at sortere i relevante investeringsejendomme ud fra størrelse, pris og beliggenhed.


Investering i København


København er en af de mest interessante byer at investere i. For det første er det Danmarks hovedstad, og derudover er det et område i rivende vækst med mange nye byggerier og befolkningstilvækst. På Respace.dk finder du investeringsejendomme i København.


Har du en investeringsejendom, du vil sælge?


Opret bruger og annoncér dine ejendomme eller lokaler til investering på Respace.dk. Så hjælper vi dig med at finde den rette køber.


Har du spørgsmål?


Hvis du har spørgsmål som handler om et kontor til leje i København, foretrækker vi, at du skriver direkte til udlejeren. Men skulle der være noget, der ikke er som det burde være, eller har du andre spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os hos Respace på telefon (+45) 70 60 50 12 eller på mail hello@respace.dk, og så vil vi forsøge at hjælpe dig bedst muligt.

KontorlokalerJulyJuneMayAprilUdvikling
Ledige Investering København55550.00%
Ledige Investering Århus0000N/A
Ledige Investering Odense0000N/A
Ledige Investering lav husleje121212119.09%
Ledige Investering 121212119.09%
Ledige Investering 0-100 m222220.00%
Ledige Investering 100-200 m22221100.00%
ledige Investering 200+ m266660.00%
Ledige Investering under 10.000 dkk mdr leje44440.00%
Ledige Investering 10.000-25.000 dkk mdr leje0000N/A
ledige Investering dkk 25.000+ mdr leje33330.00%